DX-экспедиции в марте 2024

QRZ:Портал для радиолюбителей

Година Землі 2017

Всесвітній фонд природи WWF в Україні дякує Вам за минулорічну підтримку та запрошує Вас приєднатися до всесвітньої кампанії Години Землі 2017.

У суботу, 25 березня 2017 року о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Цього року Година Землі запрошує всіх українців до національних парків, заповідників та інших природних об’єктів України. Ми маємо знати більше про природу навколо нас, милуватися нею, допомагати її зберегти. На сайті Години Землі ми створили карту природних об’єктів України. Ми запрошуємо людей та організації знаходити на карті найближчий заповідник, нацпарк чи інший природний об’єкт, дізнаватися про нього більше та реєструвати свої наміри відвідати його 25 березня.

В цей день парки гостинно відкриють свої двері для всіх бажаючих зустріти пробудження природи. Всі бажаючі зможуть допомогти парку на волонтерських засадах роботою чи іншими ресурсами, влаштувати пікнік на природі чи взяти участь у запропонованих парком інших активностях. Також можна переглянути потреби парку та допомогти йому віддалено. Більше інформації тут. Навчальні заклади можуть взяти участь у конкурсі на кращі ідеї допомоги нацпаркам. 

Окрім того, планується проведення всіх традиційних заходів Години Землі, до яких Ви можете підключитись чи організувати у Вашому місті  – відключення декоративного освітлення культурних та історичних пам’яток міст України, розповсюдження інформації про кампанію за допомогою Інтернет ресурсів та друкованих матеріалів, залучення до кампанії шкіл та університетів, проведення концертів, велопробігів та інших заходів безпосередньо 25 березня, проведення інших природоохоронних акцій тощо.

Ми просимо Вас приєднатися до Години Землі 2017 з метою більш масштабного проведення кампанії та інформування громадськості щодо необхідності енергозбереження та „зеленого” способу життя. Щоб висловити підтримку, зареєструйтеся на сайті кампанії wwf.panda.org/eh17. Також, напишіть нам, які події, присвячені Годині Землі 2017, Ви плануєте організувати у Вашому місті. Ми розмістимо цю інформацію на веб-сторінці «Що буде відбуватися в Україні», а також у комунікаційних матеріалах Години Землі, щоб жителі Вашого міста могли дізнатися про події.
 
Щоб Ви могли отримати необхідну інформацію та ідеї щодо проведення кампанії, вкладаємо документи «Як організувати Годину Землі у твоєму місті» та «Як Ваша організація може підтримати Годину Землі». Також ми з радістю надамо додаткову інформацію та матеріали, необхідну підтримку, та відповімо на всі питання, пов'язані з кампанією.
 
Сподіваємося на Вашу підтримку!
 
 
З повагою,
Катерина Куракіна,
WWF в Україні



Источник: uff.pp.ua
+ 0 -
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
  • Ліга Радіоаматорів Волині
  • Дипломна програма UFF - Українська Флора Фауна
  • UR-QRP CLUB